Select Page
Feel Bonaire promotievideo

Verbazingwekkend mooi geschoten beelden monteren tot een inspirerende promotiefilm

Een tijdje terug nam Sandra contact met me op. Ze is enkele jaren geleden met haar vriend verhuisd van Harderwijk naar Bonaire. Daar runt ze nu een toerismebureau genaamd Feel Bonaire.

Ze was duidelijk in haar wensen; een promotievideo die de mooie punten van Bonaire liet zien. En, voor mij was de opdracht helder. Ik vertaalde hem naar: een video monteren waardoor iedereen verliefd wordt op Bonaire!

Feel Bonaire Seru Bentana vuurtoren

Er is op Bonaire ontzettend veel materiaal geschoten; van Drone-beelden op 300 meter hoogte, tot onderwaterbeelden op 35 meter diepte en werkelijk álles daar tussenin.

Toen begon misschien wel het meest lastige; beelden gaan filteren. Ik wilde een korte, pakkende promotievideo die zijn kracht niet verliest omdat ‘ie te langdradig is. Nee, een relatief korte, inspirerende video met mooie en rustgevende beelden.

Ik selecteerde veel mooie Drone-beelden van o.a. de Willemstoren & Seru Bentana vuurtoren, en mixte dat met beelden van Klein Bonaire; een onbewoonde koraaleiland. Ik voegde er prachtige koraalriffen aan toe, en de ideale cocktail was gevonden!

Feel Bonaire Taty Frans
Feel Bonaire Scuba Diving

Het doel is zeker bereikt, want het commentaar is 100% positief. Iedereen is verrast door de mooie beelden, en (misschien wel) geïnspireerd om naar Bonaire te gaan.

Zelf vond ik het erg mooi om te zien dat de video na 8 uur al 3.000x bekeken was. Wauw, wat een bereik! Dat is wel het spreekwoordelijke kroontje op je werk.

Feel Bonaire

Mensen verliefd laten worden op Bonaire? Dat is me gelukt! Het was een ontzettend mooi project waar met veel passie en plezier aan gewerkt is.

Heb je ook een eiland waar je mensen verliefd op wilt laten worden? Of, ben je enthousiast geworden over dit project? Superleuk! Mail (of bel..) me gerust om jouw eigen plannen of ideeën eens te bespreken. Dit allemaal uiteraard geheel vrijblijvend. Laten we gewoon eens beginnen met een kop koffie!

Je kunt me mailen op hallo@jorisvanzandvoort.nl of bellen op +31 (0)6 46 227 093. Vul je liever een contactformulier in? Dan kan ook! Ga dan naar de Contact-pagina (klik!).