Select Page

Film

Met jouw video verhalen vertellen met 50 beelden per seconde

Een video kan een mooi en ontroerend verhaal van een bedrijf, merk, product, organisatie of persoon vertellen. Indien dit verhaal op een juiste, indrukwekkende manier in beeld gebracht wordt, wekt het vertrouwen bij een (potentiële) klant of bezoeker. Het kan laten zien hoe interessant dat seminar was of hoe innoverend je nieuwe bedrijf of product is.

De kijker wil van begin tot eind geprikkeld worden met mooie beelden, goed geluid en wenst geen eentonige, langdradige of oubollige video te zien. Een video laten maken is een goede manier om een klant, familielid, verre vriend of bezoeker een unieke indruk te geven van jezelf, je bedrijf, organisatie of startup, of bijvoorbeeld je (sport)vereniging.

Bedenken

Ik luister graag naar al je wensen en eigen ideeën. Wat denk je te willen? Waarvoor wil je het gebruiken? Hoe denk je het in te gaan zetten? Zo krijg ik een helder beeld van waarom je mij benaderde en waar eventueel je ‘pijn’ of groeipotentie zit.

Uitwerken

Op jouw ideeën laat ik mijn creatieve expertise los, om ervoor te zorgen dat de doelen die je met de video voor ogen hebt, ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Wat gaan we filmen? Hoe gaan we het filmen? Wat is er nodig? En; welke boodschap ga je met de video vertellen?

Produceren

Camera? Licht? Actie! In deze fase gaan we alles draaien dat we in de vorige fases goed voorbereid hebben. Dit houdt overigens niet in dat we tijdens het draaien niet tot geniale ingevingen mogen komen die de video alleen maar toffer maken. Graag zelfs!

Opleveren

Alles gedraaid? Dan is het nu tijd om al het gefilmde materiaal te monteren tot een strakke montage die het verhaal vertelt dat jij graag wil vertellen. Ook hier heb je uiteraard inspraak op, zodat we op ‘t einde samen naar een video kunnen kijken waar we allebei 100% achter staan.

De Roddelrubriek

Dit is wat een aantal klanten over mij zeggen.

“Joris heeft al meerdere malen naar volle tevredenheid videoklussen voor me gedaan. Hij is een betrouwbare partner die écht met je meedenkt, duidelijk en snel communiceert en hij heeft daarnaast ook een goede portie humor. Ik kan ‘m van harte aanbevelen!“

Carlien Laarman

Carlien Laarman

Hogeschool Utrecht

“Voor onze campagne heeft Joris een ontzettend gave video gemaakt. De samenwerking tijdens het filmen maar ook de communicatie daarna ging ontzettend soepel. Voor onze eerstvolgende campagne zullen we zeker weer bij Joris aankloppen!”

Maarten de Jong

Maarten de Jong

BOB Buddy

“Ik schakel Joris regelmatig in voor het verzorgen van informatieve video’s. Wat ik fijn vind aan hem is dat hij meedenkt, hij legt je idee naast het doel wat je wilt behalen en adviseert je vanuit daar. Daarnaast werk ik graag met Joris samen omdat hij duidelijk en transparant is.”

Charity Fraay

Charity Fraay

Womens Day

“Tijdens diverse samenwerkingen heeft Joris zich flexibel en pro-actief opgesteld. Hij denkt mee met de klant en pakt elke opdracht vol enthousiasme aan. Zeker iemand om mee in zee te gaan!”

Remy Ludo Gieling

Remy Ludo Gieling

Sprout

“Ik ben ontzettend blij met wat Joris opgeleverd heeft. Hij heeft voor mijn nieuwe ondernemer een erg mooie en inspirerende film opgeleverd. Iedereen van het team is er ontzettend trots op!”

Stefanie van Pelt

Stefanie van Pelt

Klooser Amersfoort

“Joris heeft ons geholpen met een prachtige promotievideo over Bonaire. Hij luistert goed, is bereikbaar op afgesproken tijden, flexibel en perfectionistisch: hij gaat door tot je tevreden bent met het eindresultaat!”

Sandra Blacquiere

Sandra Blacquiere

Feel Bonaire

Afgelopen week

Gigabytes

Frames

Kilometers

Heb je trouwplannen?
Heb je trouwplannen?

Nu ben jij aan de beurt!

Heb ik je weten te overtuigen van de toegevoegde waarde van een video en hoe ik je hierbij kan helpen? Top! Ik zie je reactie graag verschijnen. Oh, en die koffie; zet die maar alvast. Zwart alsjeblieft.