Select Page
Horse & Hunk Drone shot

Knappe mannen met mooie paarden filmen én monteren t.b.v. Brooke Hospital for Animals

Zo nu en dan bied ik mijn diensten aan op vrijwillige basis, mits het voor een goed doel is. Zo rinkelde de telefoon een tijdje geleden. Het was Fianne van Horse & Hunk. Ik had er nog niet eerder van gehoord. Echter, toen ik mijn vriendin over het telefoontje vertelde werd mij het hemd van ‘t lijf gevraagd, en werd ik verplicht om ‘Ja’ te zeggen. Dat deed ik dus!

Horse & Hunk Ricardo

Horse & Hunk zet zich al jaren in voor Brooke Hospital for Animals, door ieder jaar een kalender uit te brengen waarop schaars geklede mannen in combinatie met paarden te zien zijn. Vrouwelijk schoon van over de hele wereld (en een handjevol mannen) wachten ieder jaar met smart op de kalender en van de opbrengst wordt het goede doel gesteund. Om de liefhebbers van Horse & Hunk een kijkje achter de schermen te geven, filmde ik de fotoshoots, en leverde ik diverse ‘Behind the Scènes’ video’s op.

Horse & Hunk Future Guys
Horse & Hunk Wayne Siebenga

Naast het ‘kijkje in de keuken’ van Horse & Hunk, zijn de video’s ook bedoelt als Marketinginstrument; het zorgen voor bekendheid van Horse & Hunk, en het feit dat de nieuwe kalender uit is gekomen (of uit gaat komen..).

Kilometers dames en liters heren lieten weten het ontzettend leuk te vinden om eens te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat, en wie de modellen eigenlijk zijn. Zo vertellen alle modellen op beeld iets over zichzelf, en wat ze in het dagelijks leven doen.

Door al deze leuke en positieve reacties vergat ik dat ik het op 100% vrijwillige basis deed, en zo moet het zijn, vind ik. Het was erg leuk om te doen, en met het team van Horse & Hunk heb ik ontzettend leuke dagen gehad op de set!

Horse & Hunk Coen Westein

Ben je enthousiast geworden over dit project? Superleuk! Mail (of bel..) me gerust om jouw eigen plannen of ideeën eens te bespreken. Dit allemaal uiteraard geheel vrijblijvend. Laten we gewoon eens beginnen met een kop koffie!

Je kunt me mailen op hallo@jorisvanzandvoort.nl of bellen op +31 (0)6 46 227 093. Vul je liever een contactformulier in? Dan kan ook! Ga dan naar de Contact-pagina (klik!).