Select Page
Sprout Magazine

Veel verschillende filmwerkzaamheden om iedereen te laten zien dat Sprout hét ondernemersplatform van Nederland is!

Sprout informeert, inspireert en verbindt ambitieuze ondernemers. Ondernemers die willen groeien, over grenzen heen kijken en die zichzelf en hun bedrijf elke dag verbeteren. Zelf heb ik Sprout erg hoog zitten, en toen ik door hoofdredacteur Remy Ludo Gieling benaderd werd om op freelance-basis voor Sprout aan de slag te gaan, hoefde ik ook geen moment te twijfelen.

Sprout Johan van Mil Peak Capital

Bij Sprout ben ik het video-manusje-van-alles; ik film en/of monteer zowel evenementen als items, en zowel promo’s als presentaties.

Het is ontzettend leuk om zó divers bezig te zijn, omdat iedere draaidag anders is. En, ik ben met ondernemers bezig en die zijn over het algemeen ontzettend inspirerend in hun verhaal!

Van Coolblue’s Pieter Zwart die vertelt over blijven vernieuwen in de E-commerce, tot Jan Langman die vol passie vertelt over zijn touwen-business. Ik heb ‘t allemaal voor de lens mogen hebben. En nu? Nu is ‘t wachten op een telefoontje dat ik Richard Branson op z’n privé-eiland mag filmen..

Sprout Pieter Zwart Coolblue
Sprout Challenger Day Jan van Setten

Enkele mooie dingen die ik voor Sprout heb mogen filmen zijn de Sprout Challengerday (seminar voor de ‘small giants’; nieuwe ondernemers die veel impact hebben), de 25 Onder de 25 (prijs voor de meest veelbelovende jonge ondernemer(s) van ‘t jaar) & Made in NL (terugkomende items waarbij we een kijkje nemen bij ondernemingen die hun productie in Nederland hebben).

Maar, in samenwerking met Sprout heb ik ook zelf items mogen ontwikkelen, waaronder ‘Groeitips van Taco’ (waarin Taco Oosterkamp groeitips geeft aan ondernemers) & ‘Crowdfunding tips van SnappCar’ (waarin SnappCar-oprichters Victor van Tol & Pascal Ontijd ondernemers tips geven omtrent Crowdfundingcampagnes).

Sprout Taco Oosterkamp

Werken mét, vóór en námens Sprout is ontzettend leuk om te doen, omdat je altijd mét of vóór ondernemers werkt, en toffe ondernemers zijn een grote bron van inspiratie. Na iedere draaidag ben ik dan ook ontzettend geïnspireerd, en wil ik direct aan de slag gaan met bijvoorbeeld tips die ik gefilmd heb, of plannen die ik zelf bedacht heb.

Ben je enthousiast geworden over dit project? Superleuk! Mail (of bel..) me gerust om jouw eigen plannen of ideeën eens te bespreken. Dit allemaal uiteraard geheel vrijblijvend. Laten we gewoon eens beginnen met een kop koffie!

Je kunt me mailen op hallo@jorisvanzandvoort.nl of bellen op +31 (0)6 46 227 093. Vul je liever een contactformulier in? Dan kan ook! Ga dan naar de Contact-pagina (klik!).