Select Page
The Loophole Escape Room

Filmen en monteren van een promotiefilm & meerdere video Testimonials, en het verbeteren van de ‘in-game’ Experience

The Loophole is een Escape Room in Utrecht, opgezet en bedacht door Joëlle. Een tijdje geleden schakelde ze mijn hulp in om de 1e kamer, ‘De Roof’, naar een hoger niveau te tillen. Uiteraard was ik bereid om haar te helpen en De Roof nóg toffer te maken voor de Escapers (..dat zijn spelers van een Escape Room).

We gingen om de tafel zitten en de klik was er al snel. Ik werd erg enthousiast van Joëlle’s verhaal, én haar Escape Room. We kamen tot de conclusie dat er een supertoffe promotievideo moest komen zodat héél Utrecht en omstreken van De Roof afwist! Daarnaast moesten er een aantal Testimonials komen, waarin ik met verschillende Escapers de kamer in ga, en film hoe ze te werk gaan. Achteraf vertellen ze wat ze ervan vonden. Ook schakelde ze mijn hulp in om de Escape Room te verbeteren op het gebied van Storytelling en Experience.

The Loophole Redroom video

Ik heb bij The Loophole gedaan wat ik al bij tientallen andere Escape Rooms door het hele land heb mogen doen; de Experience verbeteren. Door mijn kennis op het gebied van Storytelling weet ik als geen ander hoe je een Escaper ‘in’ een vooraf bepaalde belevenis krijgt. Ik heb de kamer gespeeld en geëvalueerd, en aan de hand van die evaluatie een stap-voor-stap verbeterplan opgesteld. Deze verbeteringen heb ik samen met Joëlle doorgevoerd in de kamer.

Het resultaat? Een nóg vettere Escape Room waarbij de Escapers vanaf minuut één in een ontzettend spannend en meeslepend scenario terecht komen!

The Loophole shot
The Loophole bewakingscamera

Ik heb de afgelopen weken dus veel voor The Loophole gedaan en het resultaat mag er zeker wezen! Ze zijn nu voorzien van een hele toffe promotiefilm en ze hebben een 3-tal Testimonials waarbij Escapers vertellen hoe ze de kamer ervaren hebben, en wat ze er zo spannend aan vonden.

Daarnaast heb ik de Experience van de kamer verbeterd waardoor in de toekomst de Escapers een nóg spannendere beleving hebben, en vanaf minuut één in het verhaal van de Escape Room gezogen worden.

The Loophole Planning bord

Ben je enthousiast geworden over dit project? Superleuk! Mail (of bel..) me gerust om jouw eigen plannen of ideeën eens te bespreken. Dit allemaal uiteraard geheel vrijblijvend. Laten we gewoon eens beginnen met een kop koffie!

Heb je zelf een Escape Room en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen op het gebied van video en/of het verbeteren van de Experience? Neem dan zeker ook eens contact met me op. Ik heb al tientallen Escape Rooms door heel Nederland geholpen aan een vettere, spannendere, meer technische of meeslependere kamer.

Je kunt me mailen op hallo@jorisvanzandvoort.nl of bellen op +31 (0)6 46 227 093. Vul je liever een contactformulier in? Dan kan ook! Ga dan naar de Contact-pagina (klik!).