Select Page

Trouwfilm

Een herinnering die de rest van jullie leven zal zorgen voor een lach én een traan

De bruidegom die van z’n vrienden nog even een veeg over de revers krijgt. Zo die zit recht. De beste vriendin van de bruid die de jurk dichtritst. Jullie dag kan beginnen.

Jullie worden opgewacht door al jullie dierbaren en bij moeders rolt een traan van vreugde over de wang. Háár kind zo zien; prachtig! Oma is er ook bij. Ze is dolgelukkig dat ze dit nog mag meemaken op haar oude dag.

Een trouwfilm is een dierbare herinnering aan een prachtige dag. Door tijdens jullie bruiloft aanwezig te zijn met een camera leg ik de mooiste, grappigste, meest ontroerende en leukste momenten vast, die jullie altijd weer kunnen herbeleven.

Trouwfilm Henrique & Kirsten

Een voorstel

Jullie gaan trouwen. Van harte gefeliciteerd! Als ik jullie heb weten te overtuigen van hoe mooi een trouwfilm is, hoor ik graag alles over jullie trouwdag. Denk hierbij aan dingen als de datum, de locatie(s) & jullie (globale) planning. Ik kan jullie dan een vrijblijvende prijsopgaaf sturen.

De kennismaking

Zijn we klaar met over geld praten? Mooi! Dan kunnen we het nu uitgebreid over jullie mooiste dag hebben. Ik kom graag bij jullie thuis langs om de planning stap voor stap door te nemen, en wat dingen te vertellen en toe te lichten. Uiteraard kunnen jullie mij ook het (spreekwoordelijke!) hemd van ‘t lijf vragen.

Jullie trouwdag

Op jullie trouwdag sta ik netjes gekleed met een camera in mijn hand, en film ik alles. Van begin tot eind. Lekker informeel, want op jullie dag wordt er alleen maar genoten. En, daar hoort af en toe een babbeltje met jullie gasten ook bij. Ik hou namelijk niet zo van formeel en zakelijk op een trouwdag. Verder ben ik volledig onzichtbaar hoor!

Na jullie trouwdag

Als ik van jullie een lijstje met muzieknummers heb ontvangen, ga ik aan de slag met de montage. Ik monteer een trouwfilm die 100% ‘jullie’ is. Jullie muziek, jullie sfeer, en.. beelden van jullie! Ontzettend leuk om terug te kijken. Samen tegen elkaar aan op de bank. Of juist bij de schoonouders met allemaal vrienden en familie om jullie heen!

Er moet me wel nog even iets van het hart..

Ik ben niet zoals andere videografen, zal nóóit zo worden, en wíl zo ook niet worden. Waarom?

Trouwfilm Henrique & Kirsten
Trouwfilm Ruud & Birgit
Trouwfilm Jordi & Pelin

Ceremoniemeesters ontmoet

Corsages gefilmd

Jawoorden meegemaakt

Even voor jullie samengevat

Ik ga ontzettend graag voor jullie aan de slag, om van jullie dag een prachtige herinnering te maken. Wat kunnen jullie verwachten?

Vertrouwd & zeker

Thuis spreken we alles eerst rustig door, zodat jullie zéker weten dat alles er uiteindelijk opstaat.

‘All in’ prijs

We spreken één bedrag af. Daar is dan ook álles bij inbegrepen. Van voorbereiding tot oplevering.

Júllie trouwfilm

Ik film, monteer en lever op in júllie stijl. Het is júllie herinnering.

Goede apparatuur

Ik film met professionele apparatuur, zodat alles er haarscherp en loepzuiver opstaat.

De hele dag

Ik ben de gehele dag aanwezig, zodat ik geen moment hoef te missen.

Oplevering op maat

Tijdens ons voorgesprek hebben we het over alle mogelijkheden en bespreken we hoe jullie de trouwfilm graag ontvangen.

Overtuigd?

Willen jullie ook een herinnering voor de rest van jullie leven? Neem dan gerust contact met me op, zodat we snel een kennismakingsgesprek kunnen plannen!