Select Page

Web

Met jouw website liefde op het eerste gezicht creëren bij een miljoenenpubliek

We leven in een geweldige tijd. Een tijd waarin de Uber’s, de Airbnb’s, en de Peerby’s gevestigde branches en de maatschappij op haar grondvesten doen schudden, door gebruik te maken van de kracht van het internet.

Vandaag de dag lopen we niet meer over straat op zoek naar bedrijven of organisaties die iets voor ons kunnen betekenen. Nee, we gaan massaal het internet op om daar onze weg te vinden naar de lokale bakker, om te lezen waar de beste fysiotherapeut in de stad zit, of om te onderzoeken hoe we ons bedrijf kunnen laten groeien.

Alles en iedereen kan elkaar online vinden en bedrijven en organisaties, groot én klein, moeten hier deel van uitmaken om vandaag het hoofd boven water te kunnen houden, en morgen klaar te zijn voor de toekomst. Ze moeten eruit springen met een strakke en goed vindbare website. En laat ik je daar nou toevallig bij kunnen helpen..

Afgelopen week

Regels code geschreven

Koppen koffie

100% maatwerk

Door goed naar je te luisteren en achter jouw visie te komen, bouw ik een website die perfect aansluit op je eigen wensen & ideeën.

Vindbaar

Een toffe website is leuk, maar vindbaar zijn is een tweede. Je website is bij mij altijd SEO-friendly (dat is iets dat Google heel leuk vindt..) en wordt dus goed gevonden.

Wat kun je verwachten?

Alles-in-één

Behalve zo nu en dan een kop koffie met mij heb je nergens omkijken naar; ik neem alles uit handen. Ontwerp, implementatie en indien gewenst zelfs het onderhoud.

Volledig Responsive

Een computer? Wie heeft dat tegenwoordig nog? Nouja, eigenlijk zo’n 80% van de internet-gebruikers. Maar; voor de mensen die je website op hun smartphone of tablet bezoeken. Óók daar is je website op gebouwd.

De Roddelrubriek

Dit is wat een aantal klanten over mij zeggen.

“Wij doen al jaren zaken met Joris en door de door hem ontworpen website, mét bijbehorende informatieve filmpjes stroomt er regelmatig nieuwe klandizie binnen. ‘t is een professional in alles wat hij doet en heeft ideeën en input waar je iets mee kunt! Kortom, hij heeft het beste met je voor.”

Leon Hambuckers

Leon Hambückers

Autorijschool Leon

“Joris heeft een supertoffe website voor mijn uit de hand gelopen hobby gemaakt. Mijn ideeën en ruwe schetsen heeft Joris in no-time vertaald naar een mooi vormgegeven website. Joris is creatief en heeft originele ideeën. Hij voelt feilloos aan wat je wilt en werkt dit snel en vakkundig uit. Laat Joris vooral meedenken en maak gebruik van zijn advies!”

Lenny Hoogwerf

Lenny Hoogwerf

MamavanMees.nl

“Joris heeft mijn website gemaakt maar ook films/vlogs. De reacties zijn erg positief. Joris pakt wensen snel op en verwerkt ze tot een goed product. Hij weet waar hij mee bezig is, en dat ook nog eens in een ontspannen en gezellige sfeer. Het klopt gewoon.”

Jacomijn Jacobs

Jacomijn Jacobs

Jacobs Gezins- en relatietherapie

Nu ben jij aan de beurt!

Over één ding valt niet meer te twijfelen; een goede website is onmisbaar. Ook jij hebt ‘m vandaag de dag nodig. Doen we eens ‘n ouderwets bakkie pleur om te kijken hoe ik je kan helpen online vindbaar te worden?